30 Αυγ 2011

That's Greece vs That's Not Greece






"That's Greece vs That's Not Greece" είναι ο τίτλος του βίντεο που παρουσιάζει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας σήμερα, σε σχέση με αυτήν που κάποιοι θέλουν σκόπιμα να "σερβίρουν" στα διεθνή ΜΜΕ.

Προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (BHCC Annual London Conference) "REFORMING HELLAS A CHALLENGE" στο Λονδίνο στις 28 Ιουνίου 2011.




πηγή: youtube

1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένε μου freeman, ναι, θα μπορούσε να είναι έτσι..
    Aν οι 'εθνικοί υπεργολάβοι' δεν έβαζαν μακρύ χέρι επί 4 δεκαετίες τώρα, σε κάθε κοντύλι και ευρώ προορισμένο για ανάπτυξη και παραγωγή και όχι απλά για (ί-διο) συμφέρον και κατανάλωση
    Και ναι, φυσικά και ο Έλληνας παράγει, αλλά πόσο αποτελεσματικά, όταν π.χ. σχεδόν κάθε ελληνική βιομηχανία κατέληξε σταδιακά (και σκοπευμένα) να σβηστεί από το χάρτη της -δυνάμει- ανταγωνιστικής ελληνικής οικονομίας;
    Θα μπορούσαμε να είμαστε η 'ομορφότερη χώρα του κόσμου' (όχι μόνο για διακοπές και αναψυχή) αν ένα πλήθος από σκοπιμότητες, καιροσκοπίες & κερδοσκοπίες, ανεξέλεγκτες και αναποτελεσματικές κινήσεις και αποφάσεις προδοσίας που πάρθηκαν και υλοποιήθηκαν από σφετεριστές ψευτοεθνάρχες δεν έφερναν ετούτο τον τόπο και το λαό του στο τέλμα που βρίσκεται σήμερα..
    Πάντως το βίντεο είναι εξαιρετικό...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OpenDrive - Online storage and file management